Huis en haard verkopen en met de camper op pad!

Na er goed over nagedacht te hebben, hebben wij besloten om ons huis en alles te verkopen, een camper aan te schaffen om zo meer in vrijheid te kunnen leven en te reizen.

We waren bij een aantal commerciële dealers geweest, wat ons totaal niet paste. Uiteindelijk kwamen we onverwacht bij Drents Camperhuis terecht waar meteen de klik was. Een persoonlijk en warm ontvangst door Stephan en Ingrid.

Na ons telefonisch gesprek zijn we langs gegaan en ja hoor dat stond onze Camper...wauw wat een ding! Helemaal wat we in gedachten hadden.

We hebben met elkaar nagedacht om opties te bespreken Stephan dacht mee in alles wat we gingen en wilden doen.

We zijn met een gerust hart op reis gegaan en het bevalt ons uitstekend! Ook onderweg is Stephan bereid om te helpen en advies te geven.

Wij zouden Stephan en Ingrid zeker aanbevelen bij iedereen die op zoek is naar een Camper. Deze warme welkom krijg je niet overal!
Dank jullie wel!

 

Groetjes Marianne en Tanja + Ziva, maart 2024

Van halfintegraal naar buscamper

In 2014 kochten we -nadat we eerst wat campers gehuurd hadden- onze eerste camper. Onze keuze viel toen op een Chausson Welcome 78 uit 2010.  In 2016 ruilden we deze in voor een nieuwe Chausson (type 628 EB) en weer drie jaar later voor de Chausson 627 GA.

Deze half-integraalcampers bevielen uitstekend en we hebben er ook heel veel mooie reizen mee gemaakt, maar tijdens een paar van die reizen (o.a. in Noorwegen) begonnen we toch na te denken over buscampers. Op veel wegen gaf onze navigatie namelijk aan dat onze camper te breed was en laten dat nou meestal net de mooiste weggetjes en passen zijn…… (met het mooiste uitzicht!)

Terug in Nederland begonnen we ons serieus te oriënteren op buscampers (welk merk, type, interieur etc.). Dat was nog niet eenvoudig. Het belangrijkste was dat de ruimte/indeling voor ons gevoel niet te klein (lees: benauwd) zou zijn. Dat bleek uiteindelijk erg mee te vallen. Belangrijk verschil met de eerste jaren camperen was ook dat de (klein)kinderen inmiddels wat groter zijn en niet zo gauw meer mee zouden gaan, dus een extra bed zou toch niet meer gebruikt hoeven worden.

Bij onze zoektocht naar een geschikte buscamper kwamen we al snel uit op het merk ADRIA, maar al gauw bleek dat het nog ingewikkeld zou worden om ook een automaat-versie te vinden. Daar waren we inmiddels aan gewend geraakt, omdat onze twee laatste (nieuw gekochte) Chaussons gebaseerd waren op een Ford met automaat en dat beviel erg goed.

Na lang zoeken bij verschillende (bus)camperleveranciers kwamen we uiteindelijk uit bij Drents Camperhuis, waar we het jaar ervoor ook al even campers bekeken hadden, maar toen was er geen automaat in voorraad. Onze keuze viel op de ADRIA Twin 640 SLB Plus met 9 traps automaat. Eigenlijk was het meteen liefde op het eerste gezicht (maar dat lieten we natuurlijk niet meteen blijken). Eerst moesten we het ook nog eens worden over de inruilprijs voor onze prachtige Chausson. Stephan is een aimabele man, die verstand van zaken heeft, en we zijn er met elkaar goed uitgekomen.

Een paar weken later (maart 2023) konden we onze mooie buscamper komen ophalen. Op ons verzoek heeft Stephan de camper afgeleverd met een grotere accu en zelf hebben we er daarna nog een router in laten monteren.

In de eerste maanden hebben we er in Nederland mee rond getoerd om vertrouwd te worden met deze camper. Het was aanvankelijk nog even wennen om alles wat we in een half integraal camper gewend waren mee te nemen een plek te geven in een camper die 50 cm korter en ruim 20 cm minder breed is, maar alles went. Of zoals Stephan zei: “het moet wel jullie camper worden”. Nu kunnen we dat met 100% beamen: we hebben geen moment spijt gehad. Ook niet door de wijze waarop Stephan onze vragen over de camper via What’s app altijd heel accuraat beantwoordde.

Tijdens onze reis van 5 weken door Zweden, bleek één van de houders van de gemonteerde fietsendrager afgebroken. Later bleek ook een sierstrip door de hitte losgelaten en verbogen. Via What’s app hebben we met Stephan contact gezocht en na de reis een afspraak gemaakt, waarna alle ‘klachten’ na tevredenheid opgelost konden worden. Dus ook de ‘after sale’ is bij dit bedrijf dik in orde. We kunnen dan ook niet anders zeggen: dit is een zeer betrouwbaar en geheel op service gericht bedrijf, waar je met veel vertrouwen een goede recente occasion kunt kopen!

Fam. Roersch, oktober 2023

Op zoek naar een Hymer met Mercedes…..

Wij maakten met onze Chausson 708 een rondreis door het schitterende Noorwegen toen we op internet een aanbieding vonden voor een jonge Hymer B580MC halfintegraal camper die te koop stond bij het Drents Camperhuis. We waren al een tijdje op zoek naar de Hymer camper op het lichtgewicht Alko chassis met de Mercedes cabine.

We stuurden vanuit Noorwegen een email naar Stefan en Ingrid met de vraag of we onze Chausson misschien in konden ruilen en wat we dan moesten bijbetalen. Binnen 4 uur kregen we een keurig inruilvoorstel terug, zo snel hebben we dat nooit eerder meegemaakt bij een camperleverancier. We hebben direct een afspraak voor een bezichtiging gemaakt en de Hymer gereserveerd. Op onze terugreis uit Noorwegen zijn we bij hen langsgereden. Prima ontvangst meegemaakt met heerlijke koffie en uitgebreide persoonlijke aandacht. De deal was snel gesloten en de camper is 2 weken later, keurig klaargemaakt en super schoon, inclusief al onze wensen voor aanpassingen, afgeleverd.

Bedankt Stephan en Ingrid, jullie zijn een betrouwbaar topbedrijf dat we iedereen gaan aanbevelen.

Lourens & Hanneke de Waal, oktober 2023

Wacht niet tot later, want als later eerder komt…..

Wij waren al een tijd bezig om onze volgende camper te zoeken en hadden samen een lijstje gemaakt met eisen en wensen. Diverse bedrijven af geweest die toch net niet de camper hadden die we zochten. Tot we de website van Drents Camperhuis bekeken en ja hoor daar stond “ie”, onze droomcamper. Een supermooie zilvergrijze Adria Coral Supreme 670DL van 2021. Alles er op en er aan. ’s Morgens zagen we hem staan en ‘s middags gauw heen gereden.

Wij werden ontvangen door Stephan en Ingrid en kregen eerst een rondleiding  en uitleg hoe hun bedrijf tot stand gekomen was. En hun andere bedrijf ('t Swarte Schaep) op dezefde locatie, met het prachtige en bijzondere tuinmeubilair en de mooie winkel met kleding.

De locatie is zo mooi, echt geweldig!

In de tuin samen een kopje koffie gedronken met fijne gesprekken over en weer. Daarna liet Stephan ons de camper zien. Geweldig, al die luxe die voor ons geen eis was maar wel een wens. Prachtig en zo compleet. Diezelfde middag besloten we om de camper te kopen. Alles werd keurig geregeld. Er kwam nog een zonnepaneel en maxxfan op het dak en na een kleine 2 weken mochten we de camper op halen.

Wat een prachtige camper om nieuwe reizen te maken, superblij mee!

Wij kunnen alleen maar bewondering hebben voor hoe Stephan en Ingrid hun bedrijf runnen. Zo hadden we het nog niet eerder meegemaakt. Het vertrouwen in en de aandacht van hun zijn belangrijke punten voor een bedrijf.

Bedankt Stephan en Ingrid.

Joop & Magda, oktober 2023

Hoera we hebben een buscamper!

Na enige tijd zoeken kwam er een stoere buscamper voorbij op de site van Drents Camperhuis. Enthousiast reden we naar Broekhuizen waar we vriendelijk verwelkomd werden door twee dames die ons doorverwezen naar Stephan en Ingrid. Na een fijn gesprek met Stephan konden we de buscamper bekijken en mochten we een proefrit maken, waardoor ons enthousiasme alleen maar groter werd. Vervolgens hebben we met Stephan op een prettige manier zaken kunnen doen. Dat voelde goed!! Eind juli reden we erg blij met onze buscamper het terrein af , uitgezwaaid door Stephan. Op vragen van onze kant werd snel en adequaat gehandeld door Stephan wat we als zeer prettig hebben ervaren.

Bedankt Stephan en Ingrid  voor het fijne contact en de goede service!!!

Cor & Geesje Veenhoven, september 2023

Ondernemers vol passie en energie!

Op onze zorgvuldige zoektocht naar een jonge, tweedehands camper zijn wij tot ons grote geluk uitgekomen bij het Drents Camperhuis in Broekhuizen. Geen showroom met TL-verlichting en folderrekjes maar hier staan de campers buiten te pronken, zoals het hoort, in hun natuurlijke habitat en volop in het groen.

Als gepensioneerd ondernemer heb ik altijd gewerkt vanuit mijn diepste motivatie: open, eerlijk, tevreden klanten en blij worden van de dingen die je doet. Deze zelfde energie zagen wij bij Ingrid en Stephan, passie en blijdschap weten zij moeiteloos over te brengen op ons als klant, zonder ons ook maar een keer het gevoel te geven dat wij lastig waren met al onze vragen. Ondanks hun drukke ondernemersleven, wat je nu eenmaal hebt bij een goed lopend bedrijf, namen zij alle tijd, vaak onder het genot van een bakje koffie met wat lekkers, om ons in alle rust te adviseren en de camper van onze keuze te laten beleven. Zij waren er maximaal voor ons en we zijn er samen in geslaagd een camper uit te zoeken die ons op het lijf geschreven is. Zelfs na het afsluiten van de deal gaat de service onverminderd door. Omdat ik, door ziekte, even wat minder mobiel was en de camper niet op kon halen, kwam Stephan deze persoonlijk bij ons thuis in Brabant afleveren. Deze mensen en dit soort bedrijven moeten we koesteren.

Wij hopen nog lang te kunnen genieten van onze Adria Matrix camper maar als we deze ooit willen vervangen dan is er voor ons maar een weg en dat is direct afreizen naar het Drents Camperhuis.

Anneke en Ton van Elen, Sint Hubert – Juli 2023

Genieten nu het nog kan!

Genieten nu het kan! Onder dat motto besloten wij onze caravan te verruilen voor een camper. Op zoek naar een Adria Compact kwamen we terecht op de site van Het Drents Camperhuis. Daar vonden we het model waarnaar we op zoek waren in een jonge versie! Hoewel we geen hoge eisen hadden zat hier van alles op en aan om ook vrij mee te kunnen staan. Zoals Stefan zei "helemaal af". We voelden ons welkom in Broekhuizen, Stefan nam alle tijd voor ons en het was geen probleem dat we na enige bedenktijd toch weer wat dingen wilden wijzigen. Het stelt ons als leken gerust dat de camper goed nagekeken is en voorzien is van nieuwe banden en distributieriem! We kunnen met onze vragen altijd bij Stefan terecht. Onze eerste rondreis door Slovenie/Kroatie zit erop, we hebben genoten en alles werkte perfect! Ben je op zoek naar een jonge camper dan bevelen we Het Drentse camperhuis van harte aan!

Erik & Sylvia Meijer, juli 2023

Wat een warm onthaal!

Drents Camperhuis vinden wij een echte aanrader!!!!
Wat een warm onthaal.
Steven, Ingrid en de medewerkers in de winkel zijn allen even vriendelijk.
Ze nemen alle tijd om je onder het genot van hele beste koffie wegwijs te maken in de Camper wereld.
We hebben een prachtige Adria Half integraal gekocht en hebben na een paar drukke weken ons eerste nachtje gekampeerd in onze droom camper.
Als je een Camper zoekt, breng dan zeker een bezoek aan het Drents Camperhuis.

Edwin & Tamara, juni 2023

Onze eerste camper!

Sinds een aantal weken hebben we onze eerste camper. Na diverse campers bekeken te hebben ook "onze" Adria Matrix SL gezien bij Drents Camperhuis en een afspraak gemaakt. Toen we arriveerden werden we ontvangen viel direct op hoe netjes alles erbij staat. Geen volle showroom, maar de juiste ambiance om bij een camper te gaan kijken. Direct werden we ontvangen door Stephan. In alle rust werd alles uitgelegd en konden we de camper proberen.

Na een lang gesprek de knoop doorgehakt, want ons gevoel was goed bij het Drents Camperhuis en de Adria.

Eind maart hebben we onze camper opgehaald. Inmiddels hebben we een aantal uitjes gehad en de volgende staat gepland..

De vragen die we hadden (en dat waren er nog wel wat) werden vlot en duidelijk beantwoord. Ook toen er problemen waren met de steunpoten werd er niet moeilijk gedaan en opgelost!

Al met al een erg fijn bedrijf om een camper aan te schaffen.

Ard, Laura en de kinderen, mei 2023

Service met een hoofdletter S

Met Stephan van Drents Camperhuis hebben wij "een rondje langs de campers" gemaakt en daarna hebben we zelf op ons gemak de campers bekeken die ons aanspraken. De koffie & krentewegge hebben meegeholpen in het maken van de keuzes.

De keuze is gevallen op de Adria Matrix, die we nu 2 maanden in ons bezit hebben. Inmiddels meerdere uitstapjes naar de zeilwedstrijden van onze zoon gemaakt met de camper en ontzettend genoten van het comfort wat dat met zich meebrengt.

Ik wil nog benadrukken dat de nazorg fantastisch is: Na 2 keer weg te zijn geweest waren er wat puntjes niet naar ons zin, maar dat heeft Stephan in samenwerking met Inventive Repair verholpen. Dat noem ik Service met een hoofdletter S.

Drents Camperhuis het brengen van een bezoek meer dan waard!

Patrick & Kristel, april 2023

Hoera het is gelukt!

Hoera het is gelukt. Het laatste adres waar we nog een bezoek zouden brengen in de hoop een camper te vinden. Daarna zouden we even de zoektocht parkeren. Dit bleek geen slechte beslissing. Daar bij het Drents Camperhuis stond de camper die voldeed aan ons inmiddels gegroeide wensenlijstje. Na een uitgebreide uitleg en een proefrit in de zeer nette en schone Adria was het voor ons helemaal duidelijk. Dit is de Camper! Tijdens ons proef camperen vlak bij huis hadden wij veel vragen. Tja, hoe werkt alles en waar zit het verstopt? We mochten je gewoon bellen. Dat bleef niet bij 1 keer. Wij zijn je dankbaar voor je service en geduld! Wij kunnen nu echt genieten en raden jullie Drents Camperhuis zeker aan. Daar geldt nog  dat de klant koning is!!

Peter & Melanie Okkerse, april 2023

Op een zonnig terras in Oslo

Tijdens onze Noorwegen reis met onze Adria Compact SL kwamen we de jonge DL tegen die in de verkoop stond bij jullie, waar ik al een tijdje naar op zoek was. Tijdens een telefoon gesprek zittende op een zonnig terras in Oslo hebben we verdere afspraken gemaakt. Deze waren zeer aantrekkelijk.

Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen op jullie mooie domein. We kregen alle tijd om om een besluit te nemen, waarbij ik eigenlijk al meteen verkocht was.

Hartelijk dank voor het vertrouwen en voor het feit dat alles tot in de perfectie is geregeld. Ik schrijf dit tijdens ons eerste weekeinde met de camper waarbij de vele details van de camper ons zeer positief verrassen en we hopen nog vele jaren hiervan te genieten.

Leon & Diane Crauwels, oktober 2022

De bliksem sloeg in!

De bliksem sloeg in toen wij deze camper betraden! Deze camper had alles wat wij graag wilden en dat was best veel. Zonnepanelen, een oven, een grote garage en een vast bed. We willen off grid kunnen kamperen (Noorwegen in de zomer) en met deze camper was dat mogelijk. Stephan zag onze reactie en was, samen met ons, ontroerd. We waren op doorreis na een gezellige middag. Na afloop van die middag kwamen we nog even weer terug met familie. Nog een keer werd alle tijd voor ons genomen. De camper hebben we twee weken later opgehaald en in de stalling gezet. Na een poosje werd het tijd voor onze eerste trip en toen kwamen de vragen. Hoe zat dat nog maar weer en waar is dit knopje voor? Fijn om te merken dat ook dan alle tijd voor ons genomen werd. Met het advies 'gewoon bellen als er vragen zijn hoor' gingen we op pad voor ons eerste camperweekend met Pasen. We hebben genoten en zijn nog steeds ondersteboven van onze camper. Dank jullie wel Stephan en Ingrid. We raden jullie bedrijf van harte aan.

Familie Lap, april 2022

Een tip van familie uit Meppel bracht ons bij het Drentscamperhuis

Na veel omzwervingen en bezoekjes aan camperdealers (zonder enig resultaat) kwamen we via een tip bij Stephan en Ingrid uit. We waren aangenaam verrast door de aandacht die we kregen en de kwaliteit van de campers. Hierdoor ontstond er veel vertrouwen. De camper waarvoor we kwamen was het niet voor ons. Maar doordat Stephan goed luisterde kon hij ons direct wel de juiste camper laten zien. Dat was een schot in de roos! Ook na de koop werd alles prima geregeld en werd er veel zorg en aandacht besteed aan het opleveren van de camper. We zijn heel blij met onze Adria Coral Supreme!

Co & Reiny, feb. 2022

Uitstekend advies, snelle levering!

Vanwege COVID (en de reisbeperkingen die dat met zich meebracht) hebben we de aanschaf van een camper naar voren getrokken. Deze keuze vraagt om een zorgvuldige voorbereiding en advies. Daarom zijn we veel aanbieders in Nederland gaan bezoeken en via een tip bij het Drents Camperhuis terechtgekomen. Stephan (en later Ingrid) heeft ons uitstekend geholpen en van de broodnodige informatie voorzien. Het proces verliep uiterst plezierig en toen de deal was gesloten werden we ook prima op de hoogte gehouden van de voortgang en aanpassingen die we nog wensten. Kortom, plezierige- en professionele contacten en prima service.

Fred & Marja, dec. 2021

Mooie Bürstner Lyseo

Wij waren op zoek naar een camper, zijn op 2 beurzen geweest om campers te bekijken. We wisten toen wel wat we wilden en zagen een mooie camper staan op de website bij Stephan en Ingrid. Hier stond een mooie Bürstner Lyseo die aan onze eisen voldeed. Wij zijn gastvrij ontvangen, goede service!

Rinse & Ria, nov. 2021

Blij met onze buscamper

We hebben een buscamper, Adria 6.40 Twin gekocht bij het Drents Camperhuis. Onze ervaring willen we graag met alle geïnteresseerden delen: Wat een bijzondere gastvrije mensen zijn Ingrid en Stefan. Ze stralen betrokkenheid en vertrouwen uit, wat voor hen vanzelfsprekend is. Ze zijn deskundig, accuraat en natuurlijk zijn ze ook zakelijk en dat zijn ze op een zeer aangename manier. Ze genieten ervan om hun klant tevreden te stellen De prachtige, sfeervolle winkel mag er ook zijn! Een genot om er even rond te neuzen, of je iets koopt of niet. We zijn er van overtuigd dat we altijd bij hen terecht kunnen als we vragen of/en opmerkingen hebben. Wij gaan in ieder geval genieten van deze prachtige buscamper.

Wim Punter & Anja Jansen, nov. 2021

Na veel zoekwerk, onze ideale camper gevonden

Jarenlang zijn wij met de caravan op stap geweest.  Toch besloten we afgelopen jaar dat we met die 13 meter (auto/caravan) misschien iets anders moesten gaan zoeken. Dus gingen we op zoek naar een camper met voor ons de volgende eisen: maximaal 6 meter lang, niet hoog slapen en geen alkoof. Eerst maar eens naar de camper beurs in Assen om ons te oriënteren. We kwamen na een lange inspannende dag gefrustreerd thuis. Toen naar allerlei camper bedrijven in de wijde omgeving. Hier en daar een proefrit gemaakt, maar nog niet onze ideale camper tegen gekomen. Dan nog maar een keer zoeken op Marktplaats …… en daar zagen we een advertentie van  het Drents Camperhuis in Broekhuizen. De navigatie wilde ons laten rijden naar Broekhuizenvorst in Limburg. Dat kon niet de bedoeling zijn. Maar na wat zoek en vraag-werk kwamen we voor die grote boerderij in Broekhuizen (Meppel) het erf op rijden. Wat we toen zagen gaf meteen vertrouwen en onze interesse steeg naar een hoog peil.

In het achterhuis zagen we een mooie winkel ('t Swarte Schaep) waarna mijn vrouw het contact met mij volledig verloor. De dames riepen Stephan en na een kop koffie gingen we kijken bij de Bürstner Marano.

Eigenlijk waren we beiden meteen “verkocht”, maar dat wilden we nog niet gelijk laten blijken. Stephan vertelde dat alle campers die zij importeren uit Frankrijk komen. Stephan wast eerst alle campers en herstelt eventuele zichtbare tekortkomingen. Daarna gaan ze naar Heerenveen voor een uitgebreide BOVAG keuring en dan naar de autogarage in Ruinerwold voor het motorische onderhoud. Pas als de campers schoon zijn, worden ze te koop gezet in de campertuin. We hadden dat bij de door ons bezochte verschillende bedrijven net andersom horen vertellen.

De koop ging door, na nog een aanpassing van het fietsenrek die voor ons te hoog was en dus werd het een lift-fietsenrek. Een compleet boekwerk met de volledige geschiedenis van de camper kregen we mee en een afspraak om de camper op te halen.

Uitleg van alle apparaten en van de Fiat Ducato en toen naar huis. De schotel hebben we i.v.m. de stalling laten verwijderen en daarom krijgen we de TV nog niet zoals die zou moeten werken.

We zijn de afgelopen 4 dagen op stap geweest om alles uit te proberen en we zijn erg tevreden. We voelen ons al echt thuis in onze camper en we weten ook hoe de camper rijdt over de afsluitdijk met flinke storm.

Dus voor alle mensen op zoek naar een camper…….. naar Drents Camperhuis in Broekhuizen.

Klaas & Margo Tiktak, oktober 2021.

Zeg dan maar eens nee!

Wat een verademing als je na vele camperdealers bij het Drentsche camperhuis belandt. Hier wordt je in rust verwelkomd en is er alle tijd om als beginnend camperaar de voors en tegens zo mogelijk in de praktijk te ervaren. En bij ons tweede bezoek vind je de camper die je zoekt,  fris als een nieuwe! Zeg dan maar eens nee! Vandaag de camper gehaald en morgen gaan we met vertrouwen op pad.

Dank jullie wel voor alle tijd en goede raad, we zullen jullie bij onze vrienden van harte aanbevelen.

Anne & Elliz, augustus 2021

Het campinggevoel bij Drents Camperhuis

Wat doe je als je al langere tijd met het idee loopt om een camper te kopen? Dan oriënteer je jezelf eerst op internet wat er te koop is en waar je naar toe kunt gaan om eens 'live' te snuffelen. Zodoende kwamen we op internet het Drents Camperhuis tegen. Een hartstikke leuke website met het type campers waarnaar wij op zoek waren, goede reviews en.....lekker dichtbij ons in de buurt.
We hebben direct een afspraak gemaakt om te komen kijken.

We werden heel hartelijk ontvangen door Stephan. Onder het genot van een kopje koffie en een lekkere koek buiten in het zonnetje, heeft Stephan alle tijd genomen om onze wensen en vragen aan te horen. Het voelde echt goed om te merken dat er alle tijd voor ons was. Daarna heeft Stephan ons meegenomen het prachtige terrein op. Dit was echt bijzonder: alle campers staan buiten ruim opgesteld op 'campingplaatsen'. Dit geeft je echt al een beetje het campinggevoel. Ook geeft dit echt een persoonlijk tintje aan het bezoek aan het Drents Camperhuis. Stephan heeft ons verschillende campers laten zien en hij wist ons over alle campers veel te vertellen. Na de tour over het terrein en nadat Stephan ons verschillende campers heeft laten zien, kregen wij de opdracht om zelf lekker te gaan rondstruinen en te 'voelen' en ervaren welke camper ons het meest aansprak. Dat was nog best een opgave! Ze waren allemaal zo mooi!

Het bezoekje aan het Drents Camperhuis is een uitgebreid bezoek geworden. Stephan drukte ons ook op het hart om echt de tijd te nemen. Het is niet zomaar een aanschaf die je doet. Na een flink aantal uren doorgebracht te hebben op het terrein en na een proefrit gemaakt te hebben in een prachtige camper hebben we de knoop doorgehakt: we hebben een hele mooie Adria Coral Plus gekocht.
Met dank aan Stephan die uitgebreid de tijd voor ons heeft genomen en ons ook echt de tijd heeft gegeven om de camper te 'beleven'.

Vandaag hebben we onze camper opgehaald en wat is het een beauty! Al onze wensen zijn perfect verwerkt door het Drents Camperhuis. Ook nu nam Stephan weer alle tijd voor ons. Hij heeft ons alle ins en outs van de camper laten zien. En mochten we toch nog vragen hebben, dan kunnen we ieder moment bellen/videobellen. Zelfs als we onderweg zijn. Als dat geen service is!

Wij zij heel erg blij dat wij het Drents Camperhuis en Stephan en Ingrid hebben leren kennen. Het is echt een topbedrijf met gouden mensen aan het roer die nog echt oog hebben voor de mens achter de consument.
Stephan en Ingrid...heel erg bedankt!

Ben je op zoek naar een camper? Ga dan echt eens op bezoek bij het Drents Camperhuis. Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt.

Ben & Chantal Baar, mei 2021

Een nieuwe buscamper op Koningsdag!

Op Koningsdag reden we naar Broekhuizen waar we  een buscamper wilden bekijken. In een prachtige omgeving werden we vriendelijk en enthousiast ontvangen (met koffie en een Oranjetompouce). Er werd uitgebreid de tijd genomen om ons de buscamper te laten zien. Ook kregen we volop de gelegenheid om zelf deze bus te ontdekken. Wat een gastvrijheid! We werden geconfronteerd met een prachtige bus en we besloten, na een proefrit, om deze bus bij dit bedrijf te kopen.

Gisteren was het zover dat we onze nieuwe camper konden ophalen. We werden met onze nieuwe bus afgehaald van het station. De camper had een volledige beurt gehad en was voorzien van 4 nieuwe "schoenen", nieuwe distributieriem enz, enz,

De overdracht liep heel plezierig en we kregen een tas gevuld met informatie en de nodige afleveringsbescheiden.

Even later reden wij blij van het terrein in Broekhuizen weg: we waren blij met onze nieuwe camper maar ook waren we erg blij en tevreden dat we bij het Drents Camperhuis terecht waren gekomen. Wij willen dit bedrijf van harte aanbevelen aan diegene die op zoek zijn naar een nieuwe camper: bij Stephan, Ingrid en Wander ben je in goede handen!!!

Rob & Marjan, mei 2021

Waar de verjaardag van onze koning toe kan leiden

Op koningsdag zijn wij wezen kijken voor een andere camper. Wij zijn zeer gastvrij ontvangen met koffie en oranjetompoezen.

Na uitleg van de werkwijze over het Drents Camperphuis en over de camper, konden wij de camper uitgebreid bekijken en Ingrid, Stephan en Wander waren in de buurt voor vragen en uitleg. We hebben een proefrit gemaakt en daarna tijdens koffie met krentewegge een deal gesloten. Deze is beklonken met een drankje!

De gastvrijheid is super. Wij zijn erg blij met onze camper en hoe alles is verlopen.

Dank aan het team van het Drents Camperhuis en een beetje aan de koning.

Eddie & Rianda, april 2021

Afscheid van ons gouwe ouwe alkoofje, tijd voor een nieuwe camper

Nadat wij tien jaar lang met onze tweedehands alkoof-camper uit 1997 hebben rondgereisd, is het tijd voor een andere. Vooral omdat wij op zoek zijn naar meer slaapcomfort. ´s Nachts op en af een trap naar boven brak ons toch wel op. Anton struinde vaak het internet af en werd enthousiast over deze camper bij het Drents Camperhuis. Hoewel niet dicht bij huis hebben we spontaan de auto gepakt en reden naar Broekhuizen.

Wij werden verrast door de prachtige locatie en sfeer die Stephan en Ingrid daar hebben gecreëerd, door de gastvrijheid en het aanbod aan campers dat we konden bekijken. Gastheer Stephan verwelkomde ons met koffie met wat lekkers. We werden rondgeleid door zo´n stuk of vijf campers en checkten uitgebreid het gebruiksgemak. Uiteindelijk viel onze keuze op die camper die ons op internet ook al aantrok. Een semi-integraal met een Frans bed. Voor onze oude camper kregen we een leuke prijs, waarna de deal werd gesloten.

Een paar weken later was het dan zover. Afscheid nemen van onze gouwe ouwe vierwieler en een volgende start maken met onze “nieuwe”. Hoe een Frans bed ons gaat bevallen? We gaan het meemaken.

Ook over het ophalen en de verdere afhandeling van alle zaken door het Drents Camperhuis zijn wij zeer tevreden.

Anton & Marianne, maart 2021

Twee keer de beste service en aandacht….

Anderhalf jaar geleden kochten we onze eerste camper bij het Drents Camperhuis. Onze  ontmoeting met Ingrid en Stephan en pup Lucy voelde meteen erg goed. Onder het genot van een kopje koffie en een lekker Brabants worstenbroodje merkten we al gauw het enthousiasme van Ingrid en Stephan. Ze namen ruimschoots de tijd om van alles over het camperen en de camper te vertellen. Na de bezichtiging en de proefrit hoefden we niet lang meer na te denken. Ingrid en Stephan verkochten aan ons onze eerste camper. Het camperen  bevalt ons erg goed. Ons voornemen was daarom niet alleen de vakantieweken weg te gaan, maar  ook wat vaker tussendoor een weekend. Het eerste weekend van 2021 met de camper, stond voor eind januari gepland. In die koude maand is dat natuurlijk wel het fijnste met een camper die winterbestendig is. Maar we hadden ook nog andere wensen, zoals een grotere garage en een queensbed (of 2 enkele bedden). Daarom gingen we op zoek naar een andere camper. En of het zo moest zijn, het Drents Camperhuis had voor ons precies wat we zochten. En weer voelde het goed toen we er waren voor de bezichtiging, dit keer op de nieuwe prachtige locatie in Broekhuizen. Woensdag 27 januari 2021 was het zover. De ‘oude’ camper ging mee terug en ruilden we in voor deze Adria Coral Axess. En ook nu was weer alles top geregeld net als de vorige keer. Inmiddels hebben we ons eerste camperweekend achter de rug met onze Adria. We zijn er ontzettend blij mee en hopen dat er nog vaak fijne tripjes zullen komen. Wat ons betreft bestaat er geen ‘camperseizoen’ meer.

Bedankt Ingrid en Stephan voor twee keer de beste service en aandacht die een klant zich maar kan wensen. Als we in de buurt zijn, komen we graag nog eens langs voor de borrel!

Ad & Marij Buster, februari 2021

Tot in de puntjes

Wij waren na de verkoop van ons huis op zoek naar een camper. Het zou eerst een busje worden, toen een Adria Compact en uiteindelijk is het een Adria Coral geworden. Zo kwamen we in contact met Stefhan en Ingrid. We werden er zeer hartelijk ontvangen en ze hadden alle tijd voor uitleg. Mensen die meedenken met de klant, het was geweldig. De camper is keurig netjes afgeleverd, met weer alle tijd voor ons. Wij kunnen Drents Camperhuis iedereen aanbevelen die op zoek is naar een camper waar alle zorg aan besteed is en die tot in de puntjes afgeleverd wordt. Dank je wel Stefhan en Ingrid.

Theo en Bianca den Engelsen, december 2020

We konden de zelfgebakken appeltaart niet afslaan

We waren al een tijdje op zoek naar een camper. We zijn ervaren kampeerders, eerst samen in een tent, met de komst van de kinderen overgestapt naar een caravan, nu deze groter worden, wilden we de overstap naar een camper maken. We hebben verschillende campers bekeken en wisten precies wat we zochten. We hadden een mooie Adria gezien op de Drents Camperhuis website en gingen op pad.

Wat we daar zagen, overtrof al onze verwachtingen. Het terrein lijkt wel een camping en is heel mooi opgezet. We kregen meteen zin om te gaan kamperen. We werden hartelijk door Stephan ontvangen en ondanks dat wij al gebrand waren op de Adria, liet hij ons ook andere campers zien, om ons niet blind te laten staren op 1 camper. De campers zijn allemaal netjes schoon en ruiken fris, wat al een groot verschil maakt bij andere camperzaken die we hebben bezocht. Stephan nam alle tijd om ons alles te laten zien en we konden het kopje koffie en zelfgebakken appeltaart niet afslaan. Enthousiast vertelden ze ons over hun project in Gambia.

We vonden het toch wel spannend om zo'n groot bedrag uit te geven, maar Stephan en Ingrid lieten duidelijk de keuze aan ons over en gaven geen druk om tot een verkoop te komen. Na een testrit, waren we nog meer verkocht en konden we het aanbod niet afslaan.

We zijn super trots op de camper, die nu op onze oprit al mening gesprekjes met de buren oplevert. We weten zeker dat we af en toe bij Drents Camperhuis langs rijden op weg naar een leuke boerencamping om even gedag te zeggen.

 

Berry & Arjanne Huisman, dec 2020

Camperen is onze passie!

Na 2 jaar veel camper plezier te hebben gehad met `onze Kempert' waren we toe aan een ander exemplaar met wat meer luxe. Na lang zoeken kwamen we uit via Marktplaats bij Stephan en Ingrid van Het Drents Camperhuis. We zagen een mooie Adria Coral Axess en hebben meteen een afspraak gemaakt om vanuit Etten-Leur naar het verre Broekhuizen af te reizen. We werden hartelijk ontvangen en kwamen er snel achter wat een grote passie Stephan en Ingrid hebben voor campers. Mooi om te zien hoe ze te werk gaan en uiteindelijk ervoor zorgen dat de verkoop en het afleveren met grote zorg en passie gaat. Met onze camper, die we bij Het Drents Camperhuis uitgezocht hebben, gaan we nog vele mooie jaren plezier beleven. Want camperen is ook onze PASSIE!

Dank je wel Stephan en Ingrid voor jullie hartelijkheid en goede service!

Marcus en Monique Franken uit Ettenleur, november 2020

Waar pech toe kan leiden

Op onze vier weken durende vakantietrip door het noorden van Nederland, kregen we pech met de waterpomp van de camper. Na wat zoeken vonden we het bedrijf Inventive Repair in Heerenveen/Oudehaske bereid om deze te vervangen en werden we aldaar geweldig goed geholpen.

Bij dat bedrijf stond een prachtige camper van het Drents Camperhuis die ons ongelofelijk goed aanstond, helaas bleek die al verkocht te zijn maar we werden aangemoedigd om maar eens in Broekhuizen te gaan kijken. En aldus gedaan.

We werden er hartelijk ontvangen door Stephan en Ingrid en bekeken het prachtige aanbod campers die ze hadden staan. Hoewel we op zoek waren naar iets anders viel ons oog op een Bürstner. Die had alles aan boord waar we naar op zoeken waren.

Na een nachtje slapen zijn we teruggegaan om er nog eens opnieuw naar te kijken. Toen was het snel duidelijk en kwamen we tot een overeenkomst over de inruilprijs en garantie. Ter plekke hebben we onze spullen naar de nieuwe camper overgeladen en reden we, nog een beetje beduusd, met onze nieuwe aanwinst naar huis.

Nadat we er een weekend mee op stap zijn geweest hebben we een weer afspraak gemaakt met Stephan en zijn kleine mankementjes aan de camper (die tijdens het gebruik aan het licht kwamen) tot grote tevredenheid op orde gebracht.

We zijn nog steeds erg blij met de camper en durven het Drents Camperhuis dan ook aan iedereen van harte aan te bevelen. Betrouwbaar bedrijf met een prima service. Overigens in een geweldige ambiance; een oude verbouwde boerderij met winkel in een parkachtige tuin.

Jac & Gerdie uit Venlo, nov. 2020

Een camper kopen tijdens een fietstochtje

We waren al een tijdje aan het rondkijken naar een andere camper met garage. Tijdens het fietsen kwamen we bij het Drents Camperhuis terecht.

We werden vriendelijk ontvangen door Stephan en bij de eerste camper hadden we al het gevoel "dit kan hem wel eens zijn". De nieuwe LAIKA Ecovip 312 voldeed aan veel van onze wensen. Na een proefrit naar ons huis voor een taxatie van onze eigen camper zijn we weer teruggegaan naar Ruinerwold en zijn we met Stephan en Ingrid tot overeenstemming gekomen, welke we hebben beklonken met een drankje. We hebben er een goed gevoel aan overgehouden. Na verschillende korte vakanties zijn we nog steeds tevreden.

Leo en Ada Kist, okt. 2020

We liepen er tegen aan

We waren ons aan het oriënteren om een Camper te kopen. Toevallig kwamen we bij Het Drents Camper huis. Dat was een goede keuze. Totaal niet opdringerig. Je mag hier een camper kopen zeiden ze.... We liepen er tegen aan wat we zochten. Heel blij mee.

Jan & Thea van Houten

Na een rondje campers….

In mei 2020 deden wij een rondje campers. Na een lange dag veel campers bekeken te hebben, werden we met open armen ontvangen bij het Drents Camperhuis door Stephan en Ingrid. Ons oog viel direct op een Adria Matrix SP680. Ook onze drie kinderen waren direct enthousiast. Onder het genot van koffie en koek legde Stephan ons de voordelen van het camperen uit en kregen we een uitgebreide uitleg over de camper. We mochten een grote ronde met de camper maken, waarna we onze vragen duidelijk en uitgebreid beantwoord kregen door Stephan. We hebben inmiddels met onze camper een aantal mooie binnen- en buitenlandse reizen gemaakt. Het bevalt uitstekend en alles werkt naar behoren. En mochten we een vraag hebben, dan staan Stephan en Ingrid direct klaar met een antwoord. Of even videobellen mochten we er niet uitkomen. Geweldige service, fantastisch!

Richard, Nanda & kids, okt. 2020

In eigen dorp!

Wij zijn sinds kort de trotse eigenaren van een Adria Coral. Na jaren kamperen met een caravan toch overgestapt naar een camper.

Na een bezoek bij Stefan en Ingrid  begrepen ze direct wat wij in ons hoofd hadden. Stefan had al snel de camper gevonden waar wij voor gingen. Alles was heel vlot geregeld en het contact verliep heel vriendelijk. Fijn dat je toch zo in je eigen dorp terecht kunt.

Herma & Jan Boomsma, oktober 2020

Niet teveel gewicht

Na een lange zoektocht, hebben we eindelijk de juiste camper gevonden. Het gewicht speelde een belangrijke rol. Na 3500 km camperen  in coronatijd zijn we erg blij met onze gemaakte keus. Dan kom je er achter dat Stefan en Ingrid een vriendelijk stel zijn waar je van op aankunt. Alle kinderziektes van onze 4 jaar oude camper Adria Compact Plus  SL zijn opgelost.

Wij zijn zeer tevreden en wensen jullie veel succes met het /mooie bedrijf.

Gr. Willem en Ineke Bossenbroek, okt. 2020

Dit is zoals het hoort!

Dit is zoals het hoort, de verwachting overtreffen! We waren al een tijdje op zoek naar een geschikte camper en die zagen we bij Ingrid & Stephan. Even een berichtje sturen want we moesten er wel twee uur voor rijden. Oeps, direct antwoord, dat zijn we niet gewend en natuurlijk waren we welkom en de camper stond klaar.

Een warm welkom, de camper stond er keurig bij in een totaal andere setting dan gewoonlijk. De campers staan niet opgesteld in een hal of parkeerterrein maar zoals op de camping. Echt geweldig! Uiteraard kregen we ook een persoonlijke rondleiding. De camper was inderdaad wat we zochten en toen nog de prijs onderhandelen in een tijd dat de campers er als warme broodjes uitgaan. Er ging niet veel af maar er kwam wel veel bij zoals de accessoires en onderdelen die we nog nodig hadden. Een prima deal en inderdaad, het is geen Drents Camperhandel maar  een huiselijke aanpak en uitstekende service.

Bedankt Ingrid en Stephan, we vertellen het graag door.

Peter & Carola van der Gugten, aug 2020.

Bezoek ons Wind-Rose-Guest House in Gordensbaai, Zuid Afrika

Een flink stuk rijden voor een hele mooie Adria Matrix!

Het was niet onze eerste camper die wij kochten. Wij hadden inmiddels al heel wat ervaring met camperbedrijven door heel Nederland en dus intussen voldoende referentiekader. Er zit helaas nogal wat kaft tussen het koren. Een flink stuk rijden bracht ons bij het Drents Camperhuis, omdat daar een hele mooie Adria Matrix plus 670 DL stond.

Voor ons een hele aangename verrassing.  Mooie, verzorgde campers in een prachtige omgeving en vriendelijke mensen die liefde hebben voor de camper. Stephan en Ingrid waren vriendelijk, ontspannen, open, informerend en vooral niet opdringerig of alleen maar gericht op de verkoop. Ook de inruil van onze camper verliep keurig en meer dan redelijk. Een kleine reparatie, na de koop, kon gewoon plaats vinden bij de Fiat dealer bij ons in de omgeving en ook dat werd prima opgelost.

Kortom; Als u een vertrouwd adres zoekt om op een vriendelijke en ontspannen manier een mooie camper te kopen, ga gerust naar het Drents Camperhuis.

Huub & Ellis, september 2020

Nieuwe camper bij Drents Camperhuis

Vier jaar geleden kochten wij onze eerste gebruikte camper bij Stephan en Ingrid, kamperen beviel zo goed dat wij begin 2020 hadden besloten om een nieuwe te kopen. Na wat omzwervingen belanden we weer in Ruinerwold, daar een bakje gedaan en gekeken wat de mogelijkheden waren om een nieuwe camper te kopen. Na een paar dagen was de oplossing daar, i.v.m. de corona perikelen iets langer moeten wachten, maar dat was het zeker waard. Wander, Stephan en Ingrid bedankt voor de service.

Fam. Haven, augustus 2020

Waanzinnige locatie!

Als u een camper wilt gaan aanschaffen dan moet u zeker langs bij het Drents Camperhuis, wij zijn daar zo hartelijk ontvangen door Ingrid en Stephan, twee mensen die de Campers zo mooi hebben uitgestald in hun tuin. Er stonden daar zoveel mooie Campers van verschillende merken, jong, weinig km's, en ze zagen er allemaal super schoon uit van binnen en buiten. Je krijgt daar een heel goed gevoel bij. Mooie deal kunnen maken met Ingrid en Stephan en een Adria Matrix 680 SP gekocht tot volle tevredenheid inclusief een goede service, nieuwe APK en volle tank. Zelfs bij het afleveren van de camper een aantal zeer bruikbare accessoires gekregen, voor veel veilige km's. Kortom het is zeker een bezoek waard aan het Drents Camperhuis In Broekhuizen op een waanzinnige locatie. Veel suc6 in de toekomst Ingrid en Stephan met jullie mooie bedrijf. Met vr gr Patricia & Ray

Ray & Patricia, aug 2020

De spullen voor de verhuizing stonden in de campers klaar, dat was best wel komisch.

Het kopen van onze “nieuwe” Adria is fantastisch begeleid door Ingrid en Stephan. Zelfs tijdens de drukte van de verhuizing van Ruinerwold naar Broekhuizen heeft Ingrid de tijd voor ons genomen. We kregen een uitgebreide rondleiding en uitleg over de verschillende campers.
De spullen voor de verhuizing stonden al in sommige campers klaar, dat was best wel komisch. Maar Ingrid ging rustig verder met haar rondleiding. Het motorische gedeelte, het woongedeelte en de onderhoudsgeschiedenis werden besproken.

Stephan en Ingrid beantwoordden na de eerste bezichtiging onze vragen per mail of app snel en dat stelden we zeer op prijs. Als je een nieuwe camper op het oog hebt is dat best spannend en wil je graag verder met het aankoopproces. De inruil van onze oude camper was geen probleem en daar hebben we een mooie prijs voor gekregen.

We mochten een proefrit met de Adria maken en daarna werd weer alle tijd genomen om onze vragen te beantwoorden. De camper vertoonde wat gebruikerssporen, maar daar zie je nu niets meer van! Alles is hersteld en zelfs het kleinste schroefgaatje is weggewerkt. De werkzaamheden aan de camper en de administratie die bij de aankoop van een camper komt kijken werden allemaal voor ons geregeld. Wij werden op de hoogte gehouden van de vorderingen door film of foto’s. Wat een geweldige service!

We raden iedereen aan om eens te gaan kijken bij Ingrid en Stephan bij het Drents Camperhuis.

Henk &  Joke Langelo, augustus 2020

Blij met onze nieuwe camper!

Wij zijn erg blij met onze nieuwe camper. Wij zagen dat het Drents Camperhuis precies de camper te koop had die we zochten.

De hartelijke vriendelijke ontvangst met koffie door Stephan en Ingrid is erg fijn. Alles is vlot geregeld en de service is ook goed, kortom wij zijn tevreden.

Perfect!

Gijsbert & Jeanet, juni 2020

Een camper kopen in Coronatijd

Op de zaterdag van het lockdown-weekend bezochten wij het prachtige bedrijf van Ingrid en Stephan. We hadden nl een camper op het oog, die DC te koop aanbood, een Adria Coral.
Bij aankomst werd direct koffie, thee of iets anders aangeboden, en in een gemoedelijke sfeer leerden wij de werkwijze en eigenaren kennen. Toen, op naar de campers!

Wat een mooie, recente campers bieden ze aan. Alles zag er strak uit, met zeer concurrerende prijzen. De Adria gaan proeven en alle ins/en outs werden perfect uitgelegd door Stephan en Ingrid. Alles was zeer naar onze zin, dus een testrit gemaakt, waarbij we al snel wisten dat deze camper het moest gaan worden. Dit hing ook af wat de inruilwaarde van onze Burstner zou gaan worden, en in het gesprek over toe te betalen bedrag, konden we mekaar al snel vinden.

Door het Coronavirus werd het afleveren vertraagd, maar toch konden de keuringen, motoronderhoud, en na een poosje ook het RDW gebeuren doorgang vinden. Waarbij iedere handeling keurig werd gemeld met evt. nog aanpassingen die wij er graag bij wilden hebben; ook hier werden we geweldig bij geholpen, want je denkt niet overal aan, en camper kopen is geen dagelijks werk nietwaar? Ook alle nota's werden overlegd, waarbij je dus steeds meer vertrouwen hebt in DC .

Verder, de afhandeling: werkelijk alles werd geregeld door DC! Ook de aanvraag van het bijzonder tarief voor de mrb bijvoorbeeld.
Wij zijn super tevreden met onze Adria, en de keuze voor Drents Camperhuis is een zeer goede gebleken. Wij wensen Ingrid en Stephan dan ook alle goeds, en zeer veel succes op de nieuwe locatie!!

 

Pé en Angelique, april 2020

Wat klanten over ons zeggen

Na 2 jaar zoeken op 2e hands camperbeurzen en camperbedrijven bij ons in de regio, kwamen we via internet terecht op de website van het Drents Camperhuis. Daar zagen wij een camper waar wij wel geïnteresseerd in waren. Omdat Ruinerwold niet echt bij ons in de buurt is hebben wij telefonisch een afspraak gemaakt om de camper te komen bezichtigen.

Een dag voor de bezichtiging kregen wij een appje met een aantal foto's en de melding dat de camper voor ons klaarstond. Dat gaf ons al een heel goed en persoonlijk gevoel na alle ervaringen die we hadden op gedaan in onze zoektocht naar een camper.

Het persoonlijke en goede gevoel is ons tijdens de gehele transactie, van verkoop en het ophalen van de camper,  bij gebleven.

Na onze proefrit werden we door Stephan en Ingrid uitgenodigd voor een kop koffie met een broodje. Daar hebben we alle ins en outs besproken en heeft Stephan al onze technische vragen tot volle tevredenheid beantwoord. Dit gaf voor ons de doorslag en plots waren wij trotse eigenaren van een camper.

Op ons verzoek zijn er nog een paar aanpassingen gedaan aan onze camper. En daarvan werden we steeds op de hoogte gehouden middels foto's die Stephan ons stuurde. In 1 woord super.

Samengevat, we zijn zeer tevreden over de uitstekende service en begeleiding tijdens het gehele traject. Wij bevelen het Drents Camperhuis zeker aan bij iedereen die op een vertrouwd adres een camper wil gaan kopen.

 

Peter en Hennie, april 2020

Bijzonder geschikt voor langere mensen!

Wij waren al een tijdje op zoek naar een andere camper die aan een aantal eisen moest voldoen: niet te lang, lengtebed, grote koelkast en het belangrijkste een minimale stahoogte van plus 2 meter.

Getriggerd door de zin: “De camper is bijzonder geschikt voor langere mensen, vanwege de stahoogte van 2.10 m!”, hebben we een afspraak gemaakt en zijn vanuit Twente naar Ruinerwold afgereisd. Na een hartelijke ontvangst met koffie en krentenbrood, heeft Stephan ons de camper laten zien en alles uitgelegd. Erg fijn was ook dat hij ons de tijd gaf om met zijn tweeën de camper te bekijken. De slogan “ jullie mogen bij ons een camper kopen”, maken Stephan en Ingrid meer dan waar!

Eigenlijk voldeed de camper aan al onze eisen en hebben we diezelfde dag de knoop nog doorgehakt.

We zijn nu de trotse eigenaars van een Carado T339!

Wilfried en Yvonne Poelman, maart 2020

Maandenlang gezocht naar de juiste camper!

Onze grote wens was altijd om met een camper te reizen als we met pensioen zouden gaan. Dat moment kwam steeds dichterbij en dus startte onze zoektocht naar een mooie camper. Maandenlang hebben wij gezocht naar de juiste camper, maar het goede gevoel was er telkens niet. Totdat wij toevallig op de website van het Drents Camperhuis kwamen en daar onze droomcamper zagen. Diezelfde dag direct gebeld met Stephan voor meer informatie. Het eerste contact voelde direct goed. Stephan was open, eerlijk en het voelde direct betrouwbaar en we meteen een afspraak gemaakt voor de volgende dag. Een dag later werden we hartelijk ontvangen door Stephan en Ingrid. Ze namen ruim de tijd om ons de camper te laten zien en alles uit te leggen. Zelfs onze kleinzoon werd op een leuke manier bij de koop betrokken. Niets anders dan lof!

Ook bij het afhalen van de camper, een week later, werden wij enthousiast ontvangen en wederom werd er ruim de tijd genomen om alles netjes en correct af te handelen. Ook voor vragen na de tijd blijven ze bereikbaar. Wij zijn erg tevreden en hopen vele mooie reizen en veilige kilometers!

Jan en Siny Scholten, januari 2020

Vergezocht, dichtbij gevonden!

Ons levenslang gekampeerd met respectievelijk tent, vouwwagen en caravan. Nu wilden we na lang wikken en wegen overgaan op een camper. Maar wat voor een? Heel lang gezocht  in respectievelijk folders en websites. Veel camperbedrijven bezocht in de verre omgeving.

Maar wat schetst onze verbazing. Amper een km bij ons huis vandaan zit het Drents Camperhuis waar Stephan, Ingrid en Wander met veel passie en liefde hun bedrijf uitoefenen. Wij hebben daar verschillende campers bekeken en uiteindelijk wisten we wat onze camper moest worden.

Na amper 2 weken kregen we een berichtje van Ingrid dat Wander de camper gevonden had die we graag wilden. Binnen een week stond de camper in Ruinerwold en belde Stephan op dat we konden komen kijken. We waren het snel eens.

Kortom: Super snelle service en persoonlijke benadering. Wij zijn heel erg blij met onze camper. Wij bevelen dan ook het DCH van harte aan.

Fam Nooren, december 2019

Wat klanten over ons zeggen

We hebben altijd gedroomd om later ( als we met pensioen zijn )een camper aan te schaffen, maar later is nu geworden. We zijn opzoek gegaan naar een camper van ongeveer 8 /10 jaar oud, dit was nog best wel een opgave om een nette camper die aan onze wensen voldeed te vinden.

Naar veel campers gezien te hebben, en nog steeds niets naar onze zin gevonden te hebben kwamen we op de site van Drents Camperhuis, daar vonden wij een camper die bij ons paste. Ik heb Stephan een appje gestuurd of we de camper mochten bezichtigen, liefst zo snel mogelijk, we kregen vrij snel een bericht terug dat hij nog in Gambia was voor vakantie/ werk bezoek, Stephan vertelde mijn dat ze een project ondersteunen voor schoolkinderen, we kregen hiervan gelijk een goed gevoel. We hebben een afspraak gemaakt voor de eerste gelegenheid dat Stephan en Ingrid weer op de zaak waren.

De eerste kennismaking voelde meteen goed, niet gelijk naar de camper maar eerst gezellig een bakje thee en een duidelijke uitleg wie en wat het Drentse Camperhuis is. Daarna naar de camper, zoals er beschreven staat op de site was de camper ook, we waren gelijk verliefd op de Dethleffs Globebus T15 Luxus, we hebben samen met Stephan een proefrit gemaakt over verschillende wegen zodat we het gevoel konden krijgen van de rij eigenschappen.

Terug op de zaak vertelden wij Stephan en Ingrid dat wij graag de nieuwe eigenaren wilden worden, daar mee werden wij gefeliciteerd met de aankoop van de Camper.

Bij het ophalen van de Camper was alles gedaan wat er was afgesproken, zeer tevreden !

We hebben een zeer goed gevoel van overgehouden dat we de camper bij het Drents Camperhuis hebben gekocht, Stephan en Ingrid we komen zeker een keer aan om een bakje thee te drinken.

Diana en William Wiegers, oktober 2019

Wat klanten over ons zeggen

Twee maanden geleden kwamen we na het vele zoeken naar een 2e hands camper, uiteindelijk bij het Drents Camperhuis aan. Daar werden we zeer hartelijk ontvangen door Stephan en Ingrid. Ze hadden ons veel goede informatie gegeven op onze vragen.

Tot onze grote verrassing brachten ze onze camper werkelijk bij ons huis op onze oprit, omdat ze toevallig ergens een andere afspraak hadden.

Dus : TOPPRESTATIE! daarvoor geven we zeker graag 5 STERREN voor het Drents Camper huis.

Afgelopen september zijn we voor het eerst met onze mooie camper 2 weken op vakantie geweest en het is ons heel goed bevallen, te danken aan de top service van Stephan en Ingrid.???

Adrie en Marianne Stokx, oktober 2019

Wat klanten over ons zeggen

Wij hebben in september een camper gekocht bij Stephan en Ingrid van het Drents Camperhuis.

Het gemoedelijke of je deze mensen al jaren kent, en de passie die ze voor hun bedrijf hebben sprak ons heel erg aan.

Niks gehaast, alles kunnen vragen, en je serieus nemen.

We raden dit bedrijf dan ook zeker aan.

Bedankt voor de fijne service.

Albert en Grietje Jansen, september 2019

Wat klanten over ons zeggen

Via internet kwamen wij bij Drents Camperhuis terecht. Om gezondheidsredenen moesten wij onze caravan verkopen en kochten wij een camper. Het ontvangst, de persoonlijke begeleiding en aandacht vonden wij erg fijn! Ook namen ze alle tijd voor ons. Het was voor ons best een moeilijke overstap/beslissing. Stephan & Ingrid hebben ons liefdevol begeleid in dit traject. Kregen goede adviezen, tips etc. Ze lieten ons alleen in de camper om er een “gevoel”bij te krijgen. Mochten een proefrit maken en dat gaf ons de doorslag. Vlak voor de afgesproken tijd dat we de camper op gingen halen, kregen wij nog een paar foto’s van de camper. Hij stond er klaar voor!! Super leuk!! Na de overdracht van alle papieren, uitleg etc gingen we super trots met onze nieuwe aankoop naar huis. We hopen op een fijne tijd met de camper. En zoals jullie spreuk op de wijnflessen : GENIET VAN MOOIE MOMENTEN EN NIEUWE HERINNERINGEN!!

Stephan & Ingrid, bedankt voor de goede service, de gastvrijheid en de persoonlijke zorg & aandacht die er voor ons was/is!!  In één woord : GEWELDIG!!

Alex, Jennita en Hanna Evers, september 2019

Wat klanten over ons zeggen

Na onze pensionering hebben we 3 keer een camper gehuurd in het buitenland. De eerste keer was in Noorwegen, het jaar daarop in West Amerika en afgelopen jaar zijn we met een camper door West Canada getrokken. De gedachte aan de vrijheid en gaan en staan wanneer je maar wilt trok ons steeds meer aan. Zodoende gingen we ons oriënteren in campers, een spannende aangelegenheid. In onze zoektocht kwamen we terecht bij het Drents Camperhuis van Stephan en Ingrid. Ze zijn erg gedreven om mee te denken om de juiste camper te vinden en nemen ook alle tijd voor je, onder het genot van een kopje koffie of thee. Na een proefrit gedaan te hebben met onze Adria waren we verkocht. Wij hadden er een heel goed gevoel bij. We konden de camper op een avond ophalen. Alles wordt voor je geregeld en tevens kregen we nog een startersset met camper- hygiene vloeistoffen en een flesje wijn met een mooie opdruk. Al met al zijn we heel tevreden over het Drents Camperhuis en kunnen we deze van harte aanbevelen !
Wij danken Stephan en Ingrid en wensen hun verder veel succes met hun Drents Camperhuis !

Wim en Janni Radix, september 2019

Wat klanten over ons zeggen

We zijn Harold en Anke en hebben onlangs een camper gekocht bij het Drents Camperhuis. Het ontvangst van Stephan en Ingrid was erg hartelijk, het advies prima, ook telefonisch goed te bereiken voor eventuele vragen. Afgelopen weekend met de camper op pad geweest en het beviel heel goed. We geven dan ook graag vijf sterren voor het Drents Camperhuis!!!

Harold en Anke, augustus 2019

Wat klanten over ons zeggen

Wij hebben de camper in goede staat ontvangen hebben. Motorisch gezien zelfs in uitstekende staat! Even een cijfer geven; 8,5! Onze eerste 3 nachten proefcamperen zijn ons uitstekend bevallen. Wij kunnen het Drents Camperhuis aanbevelen en willen klanten die een referentie vragen graag te woord staan!

Familie Jongbloed, augustus 2019

Wat klanten over ons zeggen

Wij hebben bij het Drents Camperhuis een Bürstner Travel Van T620 gekocht. Het ging allemaal heel gemoedelijk en heel rustig, precies wat bij ons hoort. Leuk gedreven bedrijf, een aanrader!

Groetjes Joke en Wim, aug. 2019

Wat klanten over ons zeggen

Na jarenlang een caravan te hebben gehad, liepen wij al een tijd met het plan rond om een camper te gaan aanschaffen. Na ons helemaal erin verdiept te hebben wat we wilden en aan welke eisen onze camper moest voldoen, hebben we eind 2018 de knoop doorgehakt. We zijn op zoek gegaan naar onze droomcamper. We kwamen deze al heel snel tegen bij het Drents Camperhuis. Vanaf het eerste telefonische contact gaf het ons al een prettig en vertrouwd gevoel. We konden dezelfde dag (zondag) nog komen kijken en de camper stond keurig klaar. Stephan en Ingrid nemen alle tijd om na een kop koffie de camper van buiten en binnen te laten zien en alles uit te leggen. Daarna konden wij alleen in de camper alles op ons gemak bekijken en "voelen". De camper was in perfecte staat en alle keuringen waren al gedaan. Voor ons was snel duidelijk; "dit is onze camper!". Vervolgens hebben we aan de keukentafel nog gezellig wat zaken doorgesproken en de koop gesloten. Snel waren wij de trotse bezitters van onze mooie camper. Alles klopt en je weet wat je koopt. Bovendien is de persoonlijke benadering bij het bezichtigen en de aankoop van de camper super en het stopt niet wanneer je wegrijdt. Wanneer je dus op zoek bent naar een goede camper en een betrouwbaar bedrijf, dan is het Drents Camperhuis een absolute aanrader. Bedankt Stephan en Ingrid!

Henry & Erna Borghuis, januari 2019

Wat klanten over ons zeggen

Wij waren op zoek naar een LMC 646 camper en kwamen via internet bij het Drents Camperhuis terecht.
Na een paar telefoontjes en wat extra foto’s via de mail zijn we vanuit Limburg naar Drenthe gereisd.
Toen we daar aankwamen stond de camper op de oprit en Stephan en Ingrid verwelkomden ons met een kop koffie en Drentse koek.
Nadat we de camper hadden bekeken en een proefrit gemaakt hebben we niet lang hoeven denken en de knoop doorgehakt en de camper gekocht.
De camper heeft nog een onderhoudsbeurt gekregen is gekeurd en ingevoerd.
De persoonlijke aanpak en de professionele afhandeling van de koop was echt fijn om te ervaren, ook het feit dat Stephan ons van het station kwam halen vonden wij heel bijzonder, maar was voor hem heel gewoon.
Wij willen dus iedereen van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een camper zeker ook bij Stephan en Ingrid te kijken.
Wij wensen jullie veel succes met jullie Drents Camperhuis.

Groetjes uit Valkenburg

Wiel en Magda, april 2019

Wat klanten over ons zeggen

Ook wij waren op zoek zoals veel anderen naar een goede gebruikte camper.
Na een aantal bedrijven bezocht te hebben kwamen we via internet terecht in Ruinerwold bij Stephan en Ingrid waar we dezelfde dag nog langs konden komen.
De ontvangst was hartelijk en persoonlijk en ze namen alle tijd voor ons.
Ze kwamen net zelf terug van vakantie en waren bereidt om de Camper waar wij een oogje op hadden op te halen en klaar te zetten.
Nadat we een overeenkomst hadden bereikt liep de afwikkeling vlot.
Wat een prettige ervaring was dit.
Nu zijn we de trotse eigenaren en kunnen niet wachten om in mei op pad te kunnen.
Wij bevelen ten zeerste dit bedrijf aan wanneer je vriendelijk en vakkundig geholpen wilt worden.

Met vriendelijke groeten,

Familie Schamper, maart 2019

Wat klanten over ons zeggen

Wij hebben in december een mooie Dethleffs gekocht bij het Drents Camperhuis. Wij wisten niet dat persoonlijke aandacht nog bestond bij het kopen van een camper, tot wij Stephan en Ingrid ontmoetten. Wat een geweldige mensen, persoonlijke aandacht gewoon bij hen aan de keukentafel. Top!
Dank voor de fijne begeleiding bij de aankoop van onze camper. Wij hebben inmiddels al heel wat leuke weekend's gehad met de camper.

Marco & Bianca, december 2018

Wat klanten over ons zeggen

“Keukentafel” verkoop bij het Drents Camperhuis!

Begin oktober 2018 waren wij, onverwacht, opzoek naar een jonge camper met weinig kilometers. Ook lengte (ca. 6 meter) en de uitvoering (Fiat diesel) waren een onderdeel van onze zoekcriteria.
Tijdens de zoektocht kwamen we o.a. bij het Drents Camperhuis uit. Het aanbod bestond uit meerdere campers, waaronder een Dethleffs Globebus, in een uitvoering die ons wel aanstond.
Het eerste telefonische contact met Stephan was heel open. “Als jullie komen zal ik zorgen dat de camper klaar staat”. De verkoop aan huis en de activiteit, speciaal gericht op de wensen van de klant, sprak ons aan. Ook de manier van verkopen (geen grote showroom met meestal de geijkte verkooppraatjes) sprak ons wel aan. Op de afgesproken datum en tijd stond de camper dus keurig op de oprit. Enthousiast en informeel werden we wegwijs gemaakt in de camper. De manier waarop, sprak ons bijzonder aan en de camper verkeerde in een uitstekende staat. Keuringen waren verricht en de kleine mankementen waren verholpen. Dit komt en is zeer vertrouwend overgekomen.
Het gesprek eindigde uiteindelijk (letterlijk) aan de keukentafel met een kopje thee, waar de koop werd gesloten. Ingrid zorgde voor de tenaamstelling en alle benodigde papieren. Het warme onthaal ondervonden we weer bij het ophalen van de camper. Voor ons telde natuurlijk de soort camper, maar het open persoonlijke gesprek, de hartelijkheid en ongedwongen sfeer waaronder de verkoop plaatsvond, was mede bepalend voor onze aankoop. Ingrid en Stephan ga zo door!!!

Marja en Hans Vermeer, oktober 2018

Wat klanten over ons zeggen

Wellicht hoort en ziet u het zelf ook tijdens uw speurtocht naar uw nieuwe droomcamper. Grote terreinen volgepropt met campers die vaak niet tot hun recht komen, verkopers met de standaard opmerking "als jullie iets willen weten dan kom maar naar mijn kantoor", te hoge verkoopprijzen, te lage inruilprijs en achteraf nog eens geconfronteerd worden met extra afleverkosten, etc., etc.
Onze kennismaking en ervaring met Stephan en Ingrid was wel heel anders dan we inmiddels gewend waren. We voelden ons weer een klant. Vooraf was er een zeer uitvoerige informeren naar onze wensen en budget. Dan pas horen of er een camper was die bij ons past. Een afspraak was snel ingepland en bij aankomst stond onze keus in vol ornaat te shinen. Na een gastvrij ontvangst, waarin ruimschoots de tijd werd genomen voor beider verhalen, konden we de camper in alle rust bekijken. Bij de aanschaf van een camper spreek je al snel over behoorlijke bedragen en moet het gevoel bij beider partijen goed zijn. Het gevoel was goed. Na de proefrit nog wat details besproken en al snel werd de koop gesloten. Stephan en Ingrid bedankt dat we een camper bij jullie mochten kopen.

Groetjes uit Zuid Limburg, november 2018

Ronald en Marleen

Wat klanten over ons zeggen

Na de nodige tijd gezocht te hebben kwamen wij op internet een advertentie tegen van Drents Camperhuis en waren wij snel de trotse eigenaar van onze eerste camper.

Wij willen Stephan en Ingrid heel hartelijk danken voor de persoonlijke benadering, de tijd die ze genomen hebben en alle tips welke wij van hen mochten ontvangen.

Ook het feit dat Stephan zo attent was om ons van het station te halen zodat wij samen in onze camper naar huis konden rijden was top.

Nogmaals hartelijk dank. Wij bevelen het Drents Camperhuis zeker bij een ieder aan die een camper in overweging neemt. Persoonlijker dan dit kan niet.

Peter & Astrid

Wat klanten over ons zeggen

Leuke enthousiaste mensen die alle tijd voor je nemen en bovendien de door ons aangekochte camper netjes hebben afgeleverd.

Wij bevelen dit bedrijf aan om een kijkje te nemen als je een camper zoekt.

Fam. Zwier

Wat klanten over ons zeggen

Bedankt voor de fijne gang van zaken, we zijn enorm blij met onze Bürstner. Fijn dat jullie de camper voor ons vastgehouden hebben.

Succes met jullie Drents Camperhuis.

Wim en Anja Zwiers

Wat klanten over ons zeggen

Wij hebben in februari een Hymer Tramp gekocht bij het Drents Camperhuis. Over de manier van behandelen en afhandeling van zaken kunnen wij alleen maar lof spreken. Natuurlijk hebben wij in de tijd dat we hem nu hebben beter leren gebruiken en zijn zeer tevreden over het geleverde product. Wel hebben we de satellietinstallatie moeten aanpassen om overal Astra 3 te kunnen ontvangen. We zijn al vaak met de camper weg geweest. Ook hebben we veel positieve reacties gekregen.

Fam. Laumann