Blij met onze nieuwe camper!

Wij zijn erg blij met onze nieuwe camper. Wij zagen dat het Drents Camperhuis precies de camper te koop had die we zochten.

De hartelijke vriendelijke ontvangst met koffie door Stephan en Ingrid is erg fijn. Alles is vlot geregeld en de service is ook goed, kortom wij zijn tevreden.

Perfect!

Gijsbert & Jeanet, juni 2020

Een camper kopen in Coronatijd

Op de zaterdag van het lockdown-weekend bezochten wij het prachtige bedrijf van Ingrid en Stephan. We hadden nl een camper op het oog, die DC te koop aanbood, een Adria Coral.
Bij aankomst werd direct koffie, thee of iets anders aangeboden, en in een gemoedelijke sfeer leerden wij de werkwijze en eigenaren kennen. Toen, op naar de campers!

Wat een mooie, recente campers bieden ze aan. Alles zag er strak uit, met zeer concurrerende prijzen. De Adria gaan proeven en alle ins/en outs werden perfect uitgelegd door Stephan en Ingrid. Alles was zeer naar onze zin, dus een testrit gemaakt, waarbij we al snel wisten dat deze camper het moest gaan worden. Dit hing ook af wat de inruilwaarde van onze Burstner zou gaan worden, en in het gesprek over toe te betalen bedrag, konden we mekaar al snel vinden.

Door het Coronavirus werd het afleveren vertraagd, maar toch konden de keuringen, motoronderhoud, en na een poosje ook het RDW gebeuren doorgang vinden. Waarbij iedere handeling keurig werd gemeld met evt. nog aanpassingen die wij er graag bij wilden hebben; ook hier werden we geweldig bij geholpen, want je denkt niet overal aan, en camper kopen is geen dagelijks werk nietwaar? Ook alle nota's werden overlegd, waarbij je dus steeds meer vertrouwen hebt in DC .

Verder, de afhandeling: werkelijk alles werd geregeld door DC! Ook de aanvraag van het bijzonder tarief voor de mrb bijvoorbeeld.
Wij zijn super tevreden met onze Adria, en de keuze voor Drents Camperhuis is een zeer goede gebleken. Wij wensen Ingrid en Stephan dan ook alle goeds, en zeer veel succes op de nieuwe locatie!!

 

Pé en Angelique, april 2020

Wat klanten over ons zeggen

Na 2 jaar zoeken op 2e hands camperbeurzen en camperbedrijven bij ons in de regio, kwamen we via internet terecht op de website van het Drents Camperhuis. Daar zagen wij een camper waar wij wel geïnteresseerd in waren. Omdat Ruinerwold niet echt bij ons in de buurt is hebben wij telefonisch een afspraak gemaakt om de camper te komen bezichtigen.

Een dag voor de bezichtiging kregen wij een appje met een aantal foto's en de melding dat de camper voor ons klaarstond. Dat gaf ons al een heel goed en persoonlijk gevoel na alle ervaringen die we hadden op gedaan in onze zoektocht naar een camper.

Het persoonlijke en goede gevoel is ons tijdens de gehele transactie, van verkoop en het ophalen van de camper,  bij gebleven.

Na onze proefrit werden we door Stephan en Ingrid uitgenodigd voor een kop koffie met een broodje. Daar hebben we alle ins en outs besproken en heeft Stephan al onze technische vragen tot volle tevredenheid beantwoord. Dit gaf voor ons de doorslag en plots waren wij trotse eigenaren van een camper.

Op ons verzoek zijn er nog een paar aanpassingen gedaan aan onze camper. En daarvan werden we steeds op de hoogte gehouden middels foto's die Stephan ons stuurde. In 1 woord super.

Samengevat, we zijn zeer tevreden over de uitstekende service en begeleiding tijdens het gehele traject. Wij bevelen het Drents Camperhuis zeker aan bij iedereen die op een vertrouwd adres een camper wil gaan kopen.

 

Peter en Hennie, april 2020

Bijzonder geschikt voor langere mensen!

Wij waren al een tijdje op zoek naar een andere camper die aan een aantal eisen moest voldoen: niet te lang, lengtebed, grote koelkast en het belangrijkste een minimale stahoogte van plus 2 meter.

Getriggerd door de zin: “De camper is bijzonder geschikt voor langere mensen, vanwege de stahoogte van 2.10 m!”, hebben we een afspraak gemaakt en zijn vanuit Twente naar Ruinerwold afgereisd. Na een hartelijke ontvangst met koffie en krentenbrood, heeft Stephan ons de camper laten zien en alles uitgelegd. Erg fijn was ook dat hij ons de tijd gaf om met zijn tweeën de camper te bekijken. De slogan “ jullie mogen bij ons een camper kopen”, maken Stephan en Ingrid meer dan waar!

Eigenlijk voldeed de camper aan al onze eisen en hebben we diezelfde dag de knoop nog doorgehakt.

We zijn nu de trotse eigenaars van een Carado T339!

Wilfried en Yvonne Poelman, maart 2020

Maandenlang gezocht naar de juiste camper!

Onze grote wens was altijd om met een camper te reizen als we met pensioen zouden gaan. Dat moment kwam steeds dichterbij en dus startte onze zoektocht naar een mooie camper. Maandenlang hebben wij gezocht naar de juiste camper, maar het goede gevoel was er telkens niet. Totdat wij toevallig op de website van het Drents Camperhuis kwamen en daar onze droomcamper zagen. Diezelfde dag direct gebeld met Stephan voor meer informatie. Het eerste contact voelde direct goed. Stephan was open, eerlijk en het voelde direct betrouwbaar en we meteen een afspraak gemaakt voor de volgende dag. Een dag later werden we hartelijk ontvangen door Stephan en Ingrid. Ze namen ruim de tijd om ons de camper te laten zien en alles uit te leggen. Zelfs onze kleinzoon werd op een leuke manier bij de koop betrokken. Niets anders dan lof!

Ook bij het afhalen van de camper, een week later, werden wij enthousiast ontvangen en wederom werd er ruim de tijd genomen om alles netjes en correct af te handelen. Ook voor vragen na de tijd blijven ze bereikbaar. Wij zijn erg tevreden en hopen vele mooie reizen en veilige kilometers!

Jan en Siny Scholten, januari 2020

Vergezocht, dichtbij gevonden!

Ons levenslang gekampeerd met respectievelijk tent, vouwwagen en caravan. Nu wilden we na lang wikken en wegen overgaan op een camper. Maar wat voor een? Heel lang gezocht  in respectievelijk folders en websites. Veel camperbedrijven bezocht in de verre omgeving.

Maar wat schetst onze verbazing. Amper een km bij ons huis vandaan zit het Drents Camperhuis waar Stephan, Ingrid en Wander met veel passie en liefde hun bedrijf uitoefenen. Wij hebben daar verschillende campers bekeken en uiteindelijk wisten we wat onze camper moest worden.

Na amper 2 weken kregen we een berichtje van Ingrid dat Wander de camper gevonden had die we graag wilden. Binnen een week stond de camper in Ruinerwold en belde Stephan op dat we konden komen kijken. We waren het snel eens.

Kortom: Super snelle service en persoonlijke benadering. Wij zijn heel erg blij met onze camper. Wij bevelen dan ook het DCH van harte aan.

Fam Nooren, december 2019

Wat klanten over ons zeggen

We hebben altijd gedroomd om later ( als we met pensioen zijn )een camper aan te schaffen, maar later is nu geworden. We zijn opzoek gegaan naar een camper van ongeveer 8 /10 jaar oud, dit was nog best wel een opgave om een nette camper die aan onze wensen voldeed te vinden.

Naar veel campers gezien te hebben, en nog steeds niets naar onze zin gevonden te hebben kwamen we op de site van Drents Camperhuis, daar vonden wij een camper die bij ons paste. Ik heb Stephan een appje gestuurd of we de camper mochten bezichtigen, liefst zo snel mogelijk, we kregen vrij snel een bericht terug dat hij nog in Gambia was voor vakantie/ werk bezoek, Stephan vertelde mijn dat ze een project ondersteunen voor schoolkinderen, we kregen hiervan gelijk een goed gevoel. We hebben een afspraak gemaakt voor de eerste gelegenheid dat Stephan en Ingrid weer op de zaak waren.

De eerste kennismaking voelde meteen goed, niet gelijk naar de camper maar eerst gezellig een bakje thee en een duidelijke uitleg wie en wat het Drentse Camperhuis is. Daarna naar de camper, zoals er beschreven staat op de site was de camper ook, we waren gelijk verliefd op de Dethleffs Globebus T15 Luxus, we hebben samen met Stephan een proefrit gemaakt over verschillende wegen zodat we het gevoel konden krijgen van de rij eigenschappen.

Terug op de zaak vertelden wij Stephan en Ingrid dat wij graag de nieuwe eigenaren wilden worden, daar mee werden wij gefeliciteerd met de aankoop van de Camper.

Bij het ophalen van de Camper was alles gedaan wat er was afgesproken, zeer tevreden !

We hebben een zeer goed gevoel van overgehouden dat we de camper bij het Drents Camperhuis hebben gekocht, Stephan en Ingrid we komen zeker een keer aan om een bakje thee te drinken.

Diana en William Wiegers, oktober 2019

Wat klanten over ons zeggen

Twee maanden geleden kwamen we na het vele zoeken naar een 2e hands camper, uiteindelijk bij het Drents Camperhuis aan. Daar werden we zeer hartelijk ontvangen door Stephan en Ingrid. Ze hadden ons veel goede informatie gegeven op onze vragen.

Tot onze grote verrassing brachten ze onze camper werkelijk bij ons huis op onze oprit, omdat ze toevallig ergens een andere afspraak hadden.

Dus : TOPPRESTATIE! daarvoor geven we zeker graag 5 STERREN voor het Drents Camper huis.

Afgelopen september zijn we voor het eerst met onze mooie camper 2 weken op vakantie geweest en het is ons heel goed bevallen, te danken aan de top service van Stephan en Ingrid.👍👍👍

Adrie en Marianne Stokx, oktober 2019

Wat klanten over ons zeggen

Wij hebben in september een camper gekocht bij Stephan en Ingrid van het Drents Camperhuis.

Het gemoedelijke of je deze mensen al jaren kent, en de passie die ze voor hun bedrijf hebben sprak ons heel erg aan.

Niks gehaast, alles kunnen vragen, en je serieus nemen.

We raden dit bedrijf dan ook zeker aan.

Bedankt voor de fijne service.

Albert en Grietje Jansen, september 2019

Wat klanten over ons zeggen

Via internet kwamen wij bij Drents Camperhuis terecht. Om gezondheidsredenen moesten wij onze caravan verkopen en kochten wij een camper. Het ontvangst, de persoonlijke begeleiding en aandacht vonden wij erg fijn! Ook namen ze alle tijd voor ons. Het was voor ons best een moeilijke overstap/beslissing. Stephan & Ingrid hebben ons liefdevol begeleid in dit traject. Kregen goede adviezen, tips etc. Ze lieten ons alleen in de camper om er een “gevoel”bij te krijgen. Mochten een proefrit maken en dat gaf ons de doorslag. Vlak voor de afgesproken tijd dat we de camper op gingen halen, kregen wij nog een paar foto’s van de camper. Hij stond er klaar voor!! Super leuk!! Na de overdracht van alle papieren, uitleg etc gingen we super trots met onze nieuwe aankoop naar huis. We hopen op een fijne tijd met de camper. En zoals jullie spreuk op de wijnflessen : GENIET VAN MOOIE MOMENTEN EN NIEUWE HERINNERINGEN!!

Stephan & Ingrid, bedankt voor de goede service, de gastvrijheid en de persoonlijke zorg & aandacht die er voor ons was/is!!  In één woord : GEWELDIG!!

Alex, Jennita en Hanna Evers, september 2019

Wat klanten over ons zeggen

Na onze pensionering hebben we 3 keer een camper gehuurd in het buitenland. De eerste keer was in Noorwegen, het jaar daarop in West Amerika en afgelopen jaar zijn we met een camper door West Canada getrokken. De gedachte aan de vrijheid en gaan en staan wanneer je maar wilt trok ons steeds meer aan. Zodoende gingen we ons oriënteren in campers, een spannende aangelegenheid. In onze zoektocht kwamen we terecht bij het Drents Camperhuis van Stephan en Ingrid. Ze zijn erg gedreven om mee te denken om de juiste camper te vinden en nemen ook alle tijd voor je, onder het genot van een kopje koffie of thee. Na een proefrit gedaan te hebben met onze Adria waren we verkocht. Wij hadden er een heel goed gevoel bij. We konden de camper op een avond ophalen. Alles wordt voor je geregeld en tevens kregen we nog een startersset met camper- hygiene vloeistoffen en een flesje wijn met een mooie opdruk. Al met al zijn we heel tevreden over het Drents Camperhuis en kunnen we deze van harte aanbevelen !
Wij danken Stephan en Ingrid en wensen hun verder veel succes met hun Drents Camperhuis !

Wim en Janni Radix, september 2019

Wat klanten over ons zeggen

We zijn Harold en Anke en hebben onlangs een camper gekocht bij het Drents Camperhuis. Het ontvangst van Stephan en Ingrid was erg hartelijk, het advies prima, ook telefonisch goed te bereiken voor eventuele vragen. Afgelopen weekend met de camper op pad geweest en het beviel heel goed. We geven dan ook graag vijf sterren voor het Drents Camperhuis!!!

Harold en Anke, augustus 2019

Wat klanten over ons zeggen

Wij hebben de camper in goede staat ontvangen hebben. Motorisch gezien zelfs in uitstekende staat! Even een cijfer geven; 8,5! Onze eerste 3 nachten proefcamperen zijn ons uitstekend bevallen. Wij kunnen het Drents Camperhuis aanbevelen en willen klanten die een referentie vragen graag te woord staan!

Familie Jongbloed, augustus 2019

Wat klanten over ons zeggen

Wij hebben bij het Drents Camperhuis een Bürstner Travel Van T620 gekocht. Het ging allemaal heel gemoedelijk en heel rustig, precies wat bij ons hoort. Leuk gedreven bedrijf, een aanrader!

Groetjes Joke en Wim, aug. 2019

Wat klanten over ons zeggen

Na jarenlang een caravan te hebben gehad, liepen wij al een tijd met het plan rond om een camper te gaan aanschaffen. Na ons helemaal erin verdiept te hebben wat we wilden en aan welke eisen onze camper moest voldoen, hebben we eind 2018 de knoop doorgehakt. We zijn op zoek gegaan naar onze droomcamper. We kwamen deze al heel snel tegen bij het Drents Camperhuis. Vanaf het eerste telefonische contact gaf het ons al een prettig en vertrouwd gevoel. We konden dezelfde dag (zondag) nog komen kijken en de camper stond keurig klaar. Stephan en Ingrid nemen alle tijd om na een kop koffie de camper van buiten en binnen te laten zien en alles uit te leggen. Daarna konden wij alleen in de camper alles op ons gemak bekijken en "voelen". De camper was in perfecte staat en alle keuringen waren al gedaan. Voor ons was snel duidelijk; "dit is onze camper!". Vervolgens hebben we aan de keukentafel nog gezellig wat zaken doorgesproken en de koop gesloten. Snel waren wij de trotse bezitters van onze mooie camper. Alles klopt en je weet wat je koopt. Bovendien is de persoonlijke benadering bij het bezichtigen en de aankoop van de camper super en het stopt niet wanneer je wegrijdt. Wanneer je dus op zoek bent naar een goede camper en een betrouwbaar bedrijf, dan is het Drents Camperhuis een absolute aanrader. Bedankt Stephan en Ingrid!

Henry & Erna Borghuis, januari 2019

Wat klanten over ons zeggen

Wij waren op zoek naar een LMC 646 camper en kwamen via internet bij het Drents Camperhuis terecht.
Na een paar telefoontjes en wat extra foto’s via de mail zijn we vanuit Limburg naar Drenthe gereisd.
Toen we daar aankwamen stond de camper op de oprit en Stephan en Ingrid verwelkomden ons met een kop koffie en Drentse koek.
Nadat we de camper hadden bekeken en een proefrit gemaakt hebben we niet lang hoeven denken en de knoop doorgehakt en de camper gekocht.
De camper heeft nog een onderhoudsbeurt gekregen is gekeurd en ingevoerd.
De persoonlijke aanpak en de professionele afhandeling van de koop was echt fijn om te ervaren, ook het feit dat Stephan ons van het station kwam halen vonden wij heel bijzonder, maar was voor hem heel gewoon.
Wij willen dus iedereen van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een camper zeker ook bij Stephan en Ingrid te kijken.
Wij wensen jullie veel succes met jullie Drents Camperhuis.

Groetjes uit Valkenburg

Wiel en Magda, april 2019

Wat klanten over ons zeggen

Ook wij waren op zoek zoals veel anderen naar een goede gebruikte camper.
Na een aantal bedrijven bezocht te hebben kwamen we via internet terecht in Ruinerwold bij Stephan en Ingrid waar we dezelfde dag nog langs konden komen.
De ontvangst was hartelijk en persoonlijk en ze namen alle tijd voor ons.
Ze kwamen net zelf terug van vakantie en waren bereidt om de Camper waar wij een oogje op hadden op te halen en klaar te zetten.
Nadat we een overeenkomst hadden bereikt liep de afwikkeling vlot.
Wat een prettige ervaring was dit.
Nu zijn we de trotse eigenaren en kunnen niet wachten om in mei op pad te kunnen.
Wij bevelen ten zeerste dit bedrijf aan wanneer je vriendelijk en vakkundig geholpen wilt worden.

Met vriendelijke groeten,

Familie Schamper, maart 2019

Wat klanten over ons zeggen

Wij hebben in december een mooie Dethleffs gekocht bij het Drents Camperhuis. Wij wisten niet dat persoonlijke aandacht nog bestond bij het kopen van een camper, tot wij Stephan en Ingrid ontmoetten. Wat een geweldige mensen, persoonlijke aandacht gewoon bij hen aan de keukentafel. Top!
Dank voor de fijne begeleiding bij de aankoop van onze camper. Wij hebben inmiddels al heel wat leuke weekend's gehad met de camper.

Marco & Bianca, december 2018

Wat klanten over ons zeggen

“Keukentafel” verkoop bij het Drents Camperhuis!

Begin oktober 2018 waren wij, onverwacht, opzoek naar een jonge camper met weinig kilometers. Ook lengte (ca. 6 meter) en de uitvoering (Fiat diesel) waren een onderdeel van onze zoekcriteria.
Tijdens de zoektocht kwamen we o.a. bij het Drents Camperhuis uit. Het aanbod bestond uit meerdere campers, waaronder een Dethleffs Globebus, in een uitvoering die ons wel aanstond.
Het eerste telefonische contact met Stephan was heel open. “Als jullie komen zal ik zorgen dat de camper klaar staat”. De verkoop aan huis en de activiteit, speciaal gericht op de wensen van de klant, sprak ons aan. Ook de manier van verkopen (geen grote showroom met meestal de geijkte verkooppraatjes) sprak ons wel aan. Op de afgesproken datum en tijd stond de camper dus keurig op de oprit. Enthousiast en informeel werden we wegwijs gemaakt in de camper. De manier waarop, sprak ons bijzonder aan en de camper verkeerde in een uitstekende staat. Keuringen waren verricht en de kleine mankementen waren verholpen. Dit komt en is zeer vertrouwend overgekomen.
Het gesprek eindigde uiteindelijk (letterlijk) aan de keukentafel met een kopje thee, waar de koop werd gesloten. Ingrid zorgde voor de tenaamstelling en alle benodigde papieren. Het warme onthaal ondervonden we weer bij het ophalen van de camper. Voor ons telde natuurlijk de soort camper, maar het open persoonlijke gesprek, de hartelijkheid en ongedwongen sfeer waaronder de verkoop plaatsvond, was mede bepalend voor onze aankoop. Ingrid en Stephan ga zo door!!!

Marja en Hans Vermeer, oktober 2018

Wat klanten over ons zeggen

Wellicht hoort en ziet u het zelf ook tijdens uw speurtocht naar uw nieuwe droomcamper. Grote terreinen volgepropt met campers die vaak niet tot hun recht komen, verkopers met de standaard opmerking "als jullie iets willen weten dan kom maar naar mijn kantoor", te hoge verkoopprijzen, te lage inruilprijs en achteraf nog eens geconfronteerd worden met extra afleverkosten, etc., etc.
Onze kennismaking en ervaring met Stephan en Ingrid was wel heel anders dan we inmiddels gewend waren. We voelden ons weer een klant. Vooraf was er een zeer uitvoerige informeren naar onze wensen en budget. Dan pas horen of er een camper was die bij ons past. Een afspraak was snel ingepland en bij aankomst stond onze keus in vol ornaat te shinen. Na een gastvrij ontvangst, waarin ruimschoots de tijd werd genomen voor beider verhalen, konden we de camper in alle rust bekijken. Bij de aanschaf van een camper spreek je al snel over behoorlijke bedragen en moet het gevoel bij beider partijen goed zijn. Het gevoel was goed. Na de proefrit nog wat details besproken en al snel werd de koop gesloten. Stephan en Ingrid bedankt dat we een camper bij jullie mochten kopen.

Groetjes uit Zuid Limburg, november 2018

Ronald en Marleen

Wat klanten over ons zeggen

Na de nodige tijd gezocht te hebben kwamen wij op internet een advertentie tegen van Drents Camperhuis en waren wij snel de trotse eigenaar van onze eerste camper.

Wij willen Stephan en Ingrid heel hartelijk danken voor de persoonlijke benadering, de tijd die ze genomen hebben en alle tips welke wij van hen mochten ontvangen.

Ook het feit dat Stephan zo attent was om ons van het station te halen zodat wij samen in onze camper naar huis konden rijden was top.

Nogmaals hartelijk dank. Wij bevelen het Drents Camperhuis zeker bij een ieder aan die een camper in overweging neemt. Persoonlijker dan dit kan niet.

Peter & Astrid

Wat klanten over ons zeggen

Leuke enthousiaste mensen die alle tijd voor je nemen en bovendien de door ons aangekochte camper netjes hebben afgeleverd.

Wij bevelen dit bedrijf aan om een kijkje te nemen als je een camper zoekt.

Fam. Zwier

Wat klanten over ons zeggen

Bedankt voor de fijne gang van zaken, we zijn enorm blij met onze Bürstner. Fijn dat jullie de camper voor ons vastgehouden hebben.

Succes met jullie Drents Camperhuis.

Wim en Anja Zwiers

Wat klanten over ons zeggen

Wij hebben in februari een Hymer Tramp gekocht bij het Drents Camperhuis. Over de manier van behandelen en afhandeling van zaken kunnen wij alleen maar lof spreken. Natuurlijk hebben wij in de tijd dat we hem nu hebben beter leren gebruiken en zijn zeer tevreden over het geleverde product. Wel hebben we de satellietinstallatie moeten aanpassen om overal Astra 3 te kunnen ontvangen. We zijn al vaak met de camper weg geweest. Ook hebben we veel positieve reacties gekregen.

Fam. Laumann