Op zoek naar vrijheid en ontspanning?

Unieke samenwerking vanuit Drenthe en Frankrijk

Het Drents Camperhuis is een verwezenlijkte droom van Ingrid, Stephan en Wander. Vanuit onze camperpassie en de wens om dit samen met anderen te delen, zijn wij in 2014 gestart met het verhuren van campers. Wander, de broer van Ingrid, woont al jaren in Frankrijk en kocht de verhuurcampers in Frankrijk in. Het lukte hem keer op keer om mooie campers in te kopen met een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Veel huurders wilden nadien ook een camper bij ons kopen. Omdat het altijd weer een fijn gevoel geeft de juiste camper voor de klant te hebben gevonden, zijn wij ons daar steeds meer op gaan toeleggen. In 2017 hebben wij onze verhuuractiviteiten beëindigd, om ons zo volledig te kunnen richten op het aan- en verkopen van jonge, kwalitatief hoogwaardige campers.

Onze werkwijze

Wander heeft in Frankrijk inmiddels een heel netwerk opgebouwd en weten wij wat camperliefhebbers zoeken. Wander inspecteert de campers en wordt daarbij ondersteund door Franse camperbedrijven en bemiddelaars. Wander brengt de campers naar Nederland of Stephan en Ingrid halen de campers op.
Stephan en Ingrid zorgen er voor dat de campers een Nederlands kenteken krijgen. Zij laten de campers daarna zowel motorisch als campertechnisch helemaal nakijken. Hiervoor maken wij gebruik van onze vaste partners.

Stephan
Stephan
Ingrid
Ingrid
Wander
Wander

Pas als de camper voorzien is van een Bovagkeuring, bieden wij de camper te koop aan. Bij de bezichtigingen nemen Stephan en Ingrid alle tijd voor u. Aan de keukentafel in Ruinerwold genieten wij van de verhalen van de camperliefhebbers en luisteren wij aandachtig naar hun wensen. Ook maken wij de toekomstige campereigenaren helemaal vertrouwd met hun nieuwe camper. Ter plekke kunnen wij de tenaamstelling voor u verzorgen. U hoeft daarvoor niet naar het postkantoor.

De campereigenaren ontvangen van ons (Het Drents Camperhuis) een starters-set met camper-hygiënevloeistoffen. Onze partner Inventive Repair biedt de campereigenaren binnen een jaar na aankoop een gratis camperweging. Zij bekijken met u of u de camper op de juiste manier hebt beladen en het maximale gewicht niet overschrijdt. Hiermee kiest u voor veiligheid en voorkomt u onnodige risico’s in het verkeer.
Autobedrijf Mos biedt u een kleine motorische onderhoudsbeurt binnen een jaar na aankoop.

Gezamenlijk willen wij er zo voor zorgen dat u optimaal kunt genieten van uw camper!

Partners

Team Autobedrijf Mos

Het team van Autobedrijf Mos in Ruinerwold kijkt de campers motorisch volledig na. Op basis van de historische gegevens, wordt gekeken welk onderhoud noodzakelijk is. Vanzelfsprekend worden alle campers voorzien van een nieuwe APK zodat er weer veel veilige kilometers mee gereden kan worden.

Werkwijze

Team Inventive Repair

Inventive Repair in Heerenveen is gespecialiseerd in camperschade, herstel & onderhoud. Zij voeren een camper Bovag camperopbouwkeuring uit. Daarbij worden vochtcontroles uitgevoerd, wordt een veiligheidscheck uitgevoerd en wordt onderzocht of alle apparatuur naar behoren functioneert. Pas als alles in orde is, krijgt de camper een Bovagcamperkeur.

Werkwijze

De glimlach van Gambia!

Van elke verkochte camper, zorgen wij dat er weer een kind naar school kan!

Goed onderwijs, zo vanzelfsprekend dat we de waarde ervan niet altijd meer goed gezien. In oktober bezochten we samen met vrienden enkele projecten in Gambia waar zij zich al jaren met hart en ziel voor inzetten.

Met hulp van donateurs zijn er klaslokalen bijgebouwd, voorzieningen verbeterd en is er geïnvesteerd in lesmateriaal. Wij sponsoren een aantal kinderen omdat hun ouders het lesgeld niet kunnen opbrengen. Zoveel meer kinderen zouden graag naar school gaan, maar voor hen is deze mogelijkheid er nog niet. De school kan niet meer kinderen herbergen. Er zijn meer scholen nodig als deze.

Lees meer informatie in ons blogbericht!

ONS AANBOD BESTAAT VOORNAMELIJK UIT ONDERSTAANDE MERKEN

Samen koffiedrinken aan de keukentafel?

Neem contact met ons op